نکات کاربردی

چگونه از ظروف چینی مراقبت کنیم

نگهداری صحیح ظروف چینی قطعا در افزایش طول عمر این محصولات موثر خواهد بود. برای نگهداری بهتر از ظروف چینی خود به نکات زیر توجه فرمایید :

​در زمان استقرار :

  • توجه کنید تا ظروف روی سطح صاف و کاملا افقی قرار داده شوند.
  • در صورتیکه ظروف خود را داخل کابیت های معمول آشپزخانه و یا کمد قرار می دهید توجه فرمایید تا از قرار دادن تعداد زیادی از ظروف روی هم اجتناب شود. چرا که این امر ممکن است باعث شکستن ظروف زیرین ، به دلیل وزن زیاد انباشته شده روی آن ، گردد.
  • با توجه به اینکه کف ظروف چینی (نشیمنگاه ظروف) بنا به محدودیت های فرآیند تولید فاقد لایه لعاب است ، لذا احتمال ایجاد خراش بواسطه سایش ظروف روی هم وجود دارد . بنابراین بهتر است در زمان استقرار از یک لایه محافظ مانند دستمال در بین ظروف استفاده کنید.

در زمان حمل :

  • در صورت نیاز به حمل و نقل ظروف چینی ، بهتر است آنها را در بسته بندی اصلی خود قرار دهید .در غیر اینصورت حتما بین تمامی ظروف لایه محافظ قرار دهید و مراقب باشید تا ظروف در زمان حمل از کنار با یکدیگر برخورد نکنند.
  • در زمان سرو غذا و یا جمع آوری ظروف بعد از سرو در صورت امکان از میزهای مخصوص استفاده نمایید و در غیر اینصورت تعداد محدودی را دسته کرده و با دقت به محل مورد نظر انتقال دهید.

در زمان استفاده :

  • از کشیدن اجسام نوک تیز با سطح چینی خودداری کنید. درصورتیکه فشار منتقل شده زیاد باشد ، امکان ایجاد خراش روی سطح ظروف وجود دارد.
  • از ریختن و قرار دادن غذای بسیار گرم در ظرف بسیار سرد و یا بالعکس بپرهیزید. اینکار باعث بوجود آمدن شوک حرارتی در ظروف خواهد شد و احتمال شکستن و یا ترک خوردن آن وجود دارد.

در زمان شستشو :

  • در صورت استفاده از ماشین ظرف شویی بر اساس توصیه تولید کننده ماشین ظرفشویی ، آنها را چیدمان نمایید و حتما از مواد شوینده مجاز استفاده کنید. استفاده از مواد جرم گیر و سفید کننده به هیچ وجه توصیه نمی گردد.
  • در صورت شستشوی دستی ، از ابرهای متداول و مواد شوینده مجاز استفاده کنید. به کار بردن اسکاچ های زبر ، سیم ظرفشویی و یا محلول های جرم گیر و رنگ بر مانند وایتکس سبب آسیب به طرح و نقش چاپ شده روی ظروف خواهد شد.